Ново от CSort !

Руската иновационна компания «СиСорт» , представи в Германия хановер от 12 до 18 ноември 2017 г. в Хановер на най-голямата в Европа агро изложба  Agritechnica-2017 новата си разработка хоризонтален сортировач «Хоризонт». Фотосепаратори «СиСорт» се продават в 25 страни по света. За износ е 40% от оборудването произведено от иновационната компания.
Моделите, които представят са резултат от  най-новите разработки на руските учени. В създаването на оборудването вземат участие кандидати и доктори на науките, водещи IT-специалисти.  «СиСорт» инвестира в разработки  10% от оборота си, което позволява да предложи на купувачите възможност за избор на фотосепаратор в съответствие с тези задачи, които стоят пред клиентите. Така, новият «СиСорт» – хоризонтален сортировач «Хоризонт» — позволява още по-качествено да се сортират тежки, чупливи, лепкави, а така също и влажни  продукти. Този апарат се справя добре при сепарация на натрошени стъкла, пластмаса, метали и минерали.  Такива изисквания са постъпвали от много европейски клиенти и  екипа на иновационната компания „СиСорт“ са решили поставените задачи.
Хоризонталното подаване позволява да подобрим качеството на сортиране на бобови култури, орехов, чипс, лесно чупещи се и трошливи продукти, които не се повреждат в процеса на обработка. «Хоризонт»  може да се използва и за сепарация на пресни и сушени плодове . С негова помощ  може да се сортират и ягоди и гъби, а така също и маслини. Апаратът е изработен от неръждаема стомана, обезпечава клас на защита IP65. Клиентите са направили запитване за фотосепаратор, който може да се мие и „СиСорт“ конструира такъв.
Участниците и гостите на Agritechnica 2017 , първи видяха и оцениха работещата модел на фотосепаратора «Хоризонт», серийното производство на който започна в началото на 2018 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *