Силози и оборудване за транспорт и почистване

      КАТАЛОГ на всички продукти от тук..

Обработката и съхранението на зърно са сложни технологични процеси, които изискват внимателен мониторинг на всеки етап. Първият етап е проектирането на бъдещия комплекс за обработка на зърно. Завод «ROMAX» разполага с персонал от професионалисти, които ще изберат най-добрият вариант, да се подготвят строителни документи и подробности относно 3D-модели показват бъдещата сложна обработка и съхранение на зърно. Вторият етап – производство на компоненти за машини за почистване, изсушаване, транспорт и съхранение на зърно, както и последващото изграждане на съоръжения по всяка точка на Русия и ОНД страни. Третият етап е пускането в експлоатация на съоръжението, което предполага обучение на персонала по поддръжката и окончателното въвеждане на оборудването в режим на работа за производствен капацитет.

Съвременният комплекс за обработка на зърно се състои от основните елементи:

 Точката на приемане на зърното. Зона за разтоварване на зърно.

 Точката на почистване на зърното. Инсталиране на машини за почистване на зърно с различен капацитет, почистване на зърно от големи и малки фракции.

 Точката на изсушаване на зърното. Монтаж на сушилни за зърно, бункери за мокро и сухо зърно. Зърното трябва да се суши до приемливи стандарти, за да се избегне повреда при по-нататъшно съхранение.

 Точката на съхранение на зърното. Силози за съхранение, осигуряващи необходимата температура и влажност за съхранение на зърно.

 Точката на изпращане на зърно. Предоставяне на бърза доставка на сухо зърно за последващото му транспортиране и продажба.

„СортБГ“ООД е официален представител и вносител на оборудване на ООО“РОМАКС“ за България. „СортБГ“ООД е оторизиран сервиз на продукцията на ООО“РОМАКС“ и осигурява гаранционен и следгаранционен сервиз и резервни части. Предлагаме на своите клиенти проектиране, доставка и монтаж на оборудване и машини, изграждане на линии и производствени и почистващи комплекси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *