„СортБГ“ООД – Коледно намаление на налично оборудване

САМО СЕГА 30% ОТСТЪПКА ! ЗОРКИЙ 3 е фотосепаратор, отговарящ на  всички съвременни изисквани, доказващи своята надеждност и ефективност. Съвременна база и «ноу-хау» в областта на  алгоритмите за  обработка на видео изображенията, пневматическите  възли от ново поколение, съвременни технологии за обработка на  метала са отличителна   черта на фотосепараторите   ЗОРКИЙ. Собствената производствена база позволява да се реализира пълния цикъл на производство.  Нови идеи по оптимизация на функционалните и експлоатационни качества, повишение на ефективността на сортировка се реализира в продукцията. Фотосепаратор Зоркий 3 е награден със златен медал и диплом на Международен панаир Пловдив 2016 г. Получи 30% отстъпка валидна до 31.12.2019 г. – тел: 0889019963 , sortbg@abv.bg или направи запитване от тук…

Фотосепаратор ZORKIY е предназначен за сортиране на широк спектър насипни продукти не само по цвят, а и по текстура. Комплекс от иновационни разработки и най-съвременните качествени окомплектоващи, са позволили на компания CSort, да създаде фотосепаратор, способен с максимална производителност и удобство да реши и най-сложните задачи за сортировки на насипни продуктиПрочети още…

Почистваща, сортираща, техника, елеватор, кофичков, ооо, форумагропрон, сортбг, фото, сепаратори

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ ! Предлагаме Ви 20% отстъпка валидна от 10.12.2019.до 31.12.2019 г. за налична почистваща и калибрираща машина марка ROMAX модел BETA 60 ua

BETA 60е универсална почистваща и калибрираща машина, предназначена за почистване на зърно, бобови растения, маслодайни семена. Производителност в режим на почистване 50 т/час, в режим на калибриране 5 т/час.

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ ! Предлагаме Ви 20% отстъпка валидна от 10.12.2019 до 31.12.2019 г. за налична почистваща машина марка ROMAX модел ALFA 50.

АЛФА е нова разработка на завод ROMAX , която днес се ползва с успех от собствениците на зърнопреработвателни предприятия. Машините ALFA са предназначени за предварителна обработка на зърнени продукти, бобови растения, царевица, сорго и слънчоглед и са проектирани за работа в стационарни линии и комплекси.

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ ! Предлагаме Ви 10% отстъпка валидна от 10.12.2019 до 31.12.2019 г. за налична вибро пневмо маса марка Сорт модел ВПС 5 (производителност 5 тона/час)

Вибропневмомаса ВПС ( гравитационен сепаратор) е предназначена за почистване на зърнени култури по признак относително тегло, в това число, е възможно и  почистване на прорасли зърна. Всички семена  трябва да се почистят от камъни, осили, прах и други замърсители. Вибро пневмо масата е гравитационен сепаратор, при който чрез регулиране наклоните на работните плотове, оборотите на вентилатора и амплитудата на вибрации се получава пълно разделяне на семената по специфично тегло, а резултатът е еднаква кълняемост на партидите и изравнен посев. 

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ ! Предлагаме Ви 10 % отстъпка валидна от 10.12.2019 г. до 31.12.2019 г. за наличена машина за лющене на слънчоглед марка СОРТ модел МШС250.

Машина за белене на семена – слънчоглед Sort MSHS250 е предназначена за получаване на белен слънчоглед. То се постига чрез отделяне на ядрото на слънчогледа от обвивката. Особености на  нашето оборудване за лющене на слънчоглед : простота и надеждност на експлоатация; качествено ново центробежно лющене;  съвършена система на аспирация; модернизирана система на разсев. 

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ ! Предлагаме Ви 10% отстъпка валидна от 10.12.2019 до 31.12.2019 г. за наличен аеросепаратор модел АСМ-5.

АСМ-5 е апарат (машина), с помощта на който се извършва разделяне на продукта. Този процес е необходим за почистване и сортиране (разделяне на фракции) на реколтата. В зависимост от модификацията на сепаратора може да се сортира продуктът според размера, плътността, теглото и други параметри.Аеродинамичната сепараторна машина, която можете да закупите от нас, има редица значителни предимства: Висококачествено почистване на материали с различна влажност и замърсяване ;Гъвкавост – зърнопочистващата машина се справя с всякакви насипни материали като зърно, зърнени храни, брашна и др.; Ниско потребление на енергия;Всички части са произведени чрез лазерно рязане, което гарантира точността на производството; 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *