„СортБГ“ООД налично оборудване

 

Налично оборудване в цех SORT

Нов цех за услуги : почистване, калибрирне, сортиране, пакетиране на всички насипни продукти:

СортБГ ООД предлага услуги на ишлеме с цялата налична гама от почистващи машини, сепаратори и калибратори – предназначени, както за първично почистване, така и за последваща обработка и финално почистване на всички насипни продукти – селскостопански и промишлени, на зърнено-житни култури, всички видове ядки, белени семки и продукти, семена, подправки и т.н. Предлагаме пакетиране на почистената, сортирана и калибрирана продукция в чували от 5 до 50 кг. и „Биг-бег“ от 500 до 1500 кг..Ние разпологаме с техника за обработка на насипни продукти от полето до чувала с качество на почистване до 99,99 % и производителност от 500 до 15 000 кг/час . Разполагаме с фотосепаратор Зоркий 3 за финално почистване – фото електронна сортировка по цвят и структура на продукта. Разполагаме с машини за белене (лющене) на слънчогледлимецпросоечемиковес, спелта, пшеница, кеноа и др. Предлагаме услуга белене и последващо почистване на продукта.

тел: 0889019963 , sortbg@abv.bg или направи запитване от тук…

Фотосепаратор ZORKIY е предназначен за сортиране на широк спектър насипни продукти не само по цвят, а и по текстура. Комплекс от иновационни разработки и най-съвременните качествени окомплектоващи, са позволили на компания CSort, да създаде фотосепаратор, способен с максимална производителност и удобство да реши и най-сложните задачи за сортировки на насипни продуктиПрочети още…

Почистваща, сортираща, техника, елеватор, кофичков, ооо, форумагропрон, сортбг, фото, сепаратори

Налична почистваща и калибрираща машина марка ROMAX модел BETA 60 ua

BETA 60е универсална почистваща и калибрираща машина, предназначена за почистване на зърно, бобови растения, маслодайни семена. Производителност в режим на почистване 50 т/час, в режим на калибриране 5 т/час.

Налична почистваща машина марка ROMAX модел ALFA 50.

АЛФА е нова разработка на завод ROMAX , която днес се ползва с успех от собствениците на зърнопреработвателни предприятия. Машините ALFA са предназначени за предварителна обработка на зърнени продукти, бобови растения, царевица, сорго и слънчоглед и са проектирани за работа в стационарни линии и комплекси.

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ ! Предлагаме Ви 10% отстъпка валидна от 10.12.2019 до 31.12.2019 г. за налична вибро пневмо маса марка Сорт модел ВПС 5 (производителност 5 тона/час)

Вибропневмомаса ВПС ( гравитационен сепаратор) е предназначена за почистване на зърнени култури по признак относително тегло, в това число, е възможно и  почистване на прорасли зърна. Всички семена  трябва да се почистят от камъни, осили, прах и други замърсители. Вибро пневмо масата е гравитационен сепаратор, при който чрез регулиране наклоните на работните плотове, оборотите на вентилатора и амплитудата на вибрации се получава пълно разделяне на семената по специфично тегло, а резултатът е еднаква кълняемост на партидите и изравнен посев. 

10 % отстъпка за налична машина за лющене на слънчоглед марка СОРТ модел МШС250.

Машина за белене на семена – слънчоглед Sort MSHS250 е предназначена за получаване на белен слънчоглед. То се постига чрез отделяне на ядрото на слънчогледа от обвивката. Особености на  нашето оборудване за лющене на слънчоглед : простота и надеждност на експлоатация; качествено ново центробежно лющене;  съвършена система на аспирация; модернизирана система на разсев. 

Предлагаме Ви 10% отстъпка за наличен аеросепаратор модел АСМ-5.

АСМ-5 е апарат (машина), с помощта на който се извършва разделяне на продукта. Този процес е необходим за почистване и сортиране (разделяне на фракции) на реколтата. В зависимост от модификацията на сепаратора може да се сортира продуктът според размера, плътността, теглото и други параметри.Аеродинамичната сепараторна машина, която можете да закупите от нас, има редица значителни предимства: Висококачествено почистване на материали с различна влажност и замърсяване ;Гъвкавост – зърнопочистващата машина се справя с всякакви насипни материали като зърно, зърнени храни, брашна и др.; Ниско потребление на енергия;Всички части са произведени чрез лазерно рязане, което гарантира точността на производството; 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *