Новият SmartSort -серия В


Новият SmartSort -серия В е обновлена флагманска версия на фотосепаратора на CSort в който са използвани най-новите разработки на компанията. Този модел е създаден специално за тези клиенти, за които е важна ювелирната точност за сортиране даже и в тези случаи, когато замърсяването на продукта е особено голямо и трябва да се обезпечи голяма производителност без ре сортировка. Апарата SmartSort – B е със специално разработени нови камери с разрешителна способност 5400 пиксела, като благодарение и на новото осветление способността на апарата да различи и оттенъците на цвета се увеличава няколко пъти. Благодарение на новата платформа CSortCloud , получавате възможност за контрол и управление на апарата от дистанция.Надеждност . Нов програмен софтуер обезпе-чава дистанционно управление на апарата, поддържка  от центровете за техническо обслужване, контрол ресурса на  възлите. Това гарантира качество на сортировка и нама-ление на  планово-предупредител-ните ремонти.
За нашето оборудване Ние избираме само най-добрите компоненти от такива брандове като SMC, Mitsubishi, Festo, Matrix, Elesa- Ganter, LAPP.

Апаратите от серия  SmartSort успешно се продават на  високо конкурентния европейски пазар. SmartSortB  можем да използваме за сортировка на  хранителни и промишлени насипни продукти.  Благодарение на новата  платформа Csort Cloud Вие получавате възможност за контрол и управление на технологическия процес за почистване.
За SmartSort B е разработена нова камера с разрешение 5400 пиксела  позволяваща да получим изображение с висока яснота . Способност да се различат минималните различия между годния и негодния продукт

Свръх ярко светодиодно осветени зони, след анализа позволява да се различат даже  оттенъците и да се открият нови възможности за решение на  сложни задачи  на новия апарат.

Сортировкапо вътрешни свойства

Възможността на апарата да се монтират  няколко типа камери позволява да открием не само видимите дефекти, но и скритите от човешкото око дефекти  в инфрачервения спектър.

Повишено качество на сортиране на свръх замърсени продукти

В SmartSortB е усъвършенствана  системата за  отделяне на годния продукт в концентрацията на  негодния. Това означава, че не се изисква повторна сортировка.
Настройката на SmartSortBСтана по лесна и бърза

Скоростта и простота на настройката се постига за сметка на използването на интелектуалната система, която на основата на предложените образци  годен и негоден продукт създава програма за сортировка.

Още по ефективна експлоатация на сортиращотооборудване

В новото програмно обезпечение е достъпна статистика за произво-дителност и натоварване на оборудването, информация за режимите на работа на фото-сепаратора. Това позволява да вземем своевременно правилно решение за управление на сортировката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *